OBJAVITE

Borton doo

Offline

Kanton/Regija
Banjalučka
Lokacija
Laktaši
Adresa
Veliko Blaško bb, 78250, Laktaši, Slatina
Telefon
+387 51 432 650

O nama

Borton d.o.o.

 je specijalizovan za proizvodnju etiketa u rolni koja u svom proizvodnom programu ima zastupljen široki spektar najraznovrsnijih etiketa široke namjene. Borton d.o.o. osnovan je 1993. godine sa sjedištem u Banjoj Luci. Od samog osnivanja osnovna djelatnost firme je servisiranje i prodaja biroopreme kao i opskrba sa potrošnim i rezervnim dijelovima. U sklopu firme posluje i fotokopirnica koja 1998. godine dobija i ogranak uštampavanja samoljepljivih etiketa kako u listovima tako i u rolni. Od 2000-te godine osniva se i odjeljenje za proizvodnju samoljepljivih etiketa u rolni sa mogućnošću štampanja u više boja. Danas Borton d.o.o. raspolaže sa dvije mašine za flexo štampu i četiri mašine za letterpress štampu, sa kojima nastoji podmiriti prvenstveno zahtjeve BiH tržišta kao i susjednih zemalja. Sjedište firme smo prebacili u novoizgrađenu modernu halu sa oko 1000m2 prostora koja se nalazi na adresi Veliko Blaško - Opština Laktaši. Proizvodimo samoljepljive etikete i kartonske etikete za termo printere, vage, različite uvozno-izvozne deklaracije, bar kodove, kao i bilo kakav proizvod za mesnu, vinarsku i prehrambenu, farmaceutsku, hemijsku industriju i sl. Bez obzira na složenost Vaše etikete, kao i nivo automatizacije koji Vam je na raspolaganju u procesu pakovanja spremni smo odgovoriti na sve Vaše zahtjeve za etiketama.

Pored etiketa svim svojim kupcima stavljamo na raspolaganje i ostale prateće uređaje i potrošne materijale za pakovanje proizvoda i ambalaže.

Za sve dodatne informacije i pitanja stojimo Vam na raspolaganju.


poštovanjem, 

Borton d.o.o.
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije